top of page

3 Duo's gezocht voor Jongerenpanel

Bijgewerkt op: 18 jun. 2020

Digisaurus heeft in zijn jongerenpanel ruimte voor nieuw jong geweld!

Daarom zoeken we 3 duo's die lid willen worden van ons jongerenpanel.


Zijn jullie tussen de 13 en 16 jaar oud en hebben jullie zin om andere jongeren te ontmoeten, toffe activiteiten te doen en uit te wisselen over jullie online leven? Dan is het Jongerenpanel van Digisaurus wat jullie zoeken!


Vind je geen vriend(-in) die met jou in dit avontuur wil stappen, maar heb je er wel massa's zin in? Laat het ons dan zeker ook weten!


Je kan je kandidaat stellen door te mailen naar contact@digisaurus.be


Bij Digisaurus willen we alles weten over jullie online leven. Wat doen jullie op je smartphone of computer? Wie zijn jullie YouTubehelden? Wat zijn de populairste games en hoe speel je die? Leg het ons uit, toon het ons,.... want we willen het allemaal weten, kunnen én doen!


Als lid van het jongerenpanel ben je dus één van onze experten onder je leeftijdsgenoten. De informatie die we van jullie krijgen verwerken we in onze lezingen voor ouders en leerkrachten. Op die manier zorgen we ervoor dat ze meer begrip krijgen voor jullie online activiteiten en dat ze net iets minder snel zeggen: ‘Wat een dikke zever is dat allemaal!.’


Super tof! En ik leerde de digitale interesses van heel wat andere jongeren kennen. (W. 17 jaar)

Het Jongerenpanel komt minstens 2 keer per jaar 'in real life' samen. We gaan samen op stap, doen een leuke activiteit en maken tijd om de nieuwste games of sociale media uit te testen. De rest van het jaar staan we met elkaar in contact via sociale media.


Het jongerenpanel van dit jaar trappen op gang tijdens de ‘24 uur van Digisaurus’ (27- 28 augustus 2020) in Gent. Als lid van ons jongerenpanel zijn alle toegangsgelden, overnachtingen en maaltijden tijdens deze activiteiten natuurlijk gratis.


Zin om mee te doen? Stuur een mailtje naar contact@digisaurus.be

Kort na dit mailtje nemen we terug contact met je op voor een intakegesprek.

174 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page