top of page

Welkom Davy!

Sinds kort zijn we bij Digisaurus met drie. En dat vinden we fantastisch nieuws!

Onder het motto 'het geheel is meer dan de som der delen' zijn we enorm blij om Davy Nijs te mogen verwelkomen bij Digisaurus. Zo wordt Digisaurus nu een verhaal van drie papa's onder hetzelfde dak.


Davy is geen nieuwkomer in het circuit. De afgelopen jaren kruisten onze paden elkaar heel regelmatig. Bij sommige ontmoetingen ontstaat er dan een soort van chemie. Op het einde van ons eerste gesprek (nu bijna 3 jaar geleden) hebben we gezegd: 'Ooit gaan we nog samenwerken, ... alleen is de tijd er nu nog niet rijp voor.' We zijn nu drie jaar verder en voelen dat dit hét moment is.


De komst van Davy zorgt ervoor dat we bij Digisaurus een nog completer beeld krijgen op de digitale leefwereld van kinderen en jongeren en de uitdagingen in de opvoeding dat dit met zich meebrengt. Onze profielen zijn bovendien bijzonder complementair en we voelen dat deze samenwerking ervoor zorgt dat we een nog beter en scherper opvoedingsondersteunend aanbod kunnen bieden.


Zo is Digisaurus Bert de papa van 2 kleuterjongens, maar is hij professioneel ook actief als projectmedewerker bij het Vlaams Kenniscentrum Mediawijs.

Digisaurus Wouter heeft dan weer 2 kinderen uit de lagere school rondlopen en is als onderzoeker en docent verbonden aan Howest (hogeschool West-Vlaanderen), waar hij vooral focust op mediacreatie.

Digisaurus Davy is dan weer de fiere papa van 3 zonen waarvan er 2 al tieners zijn. Davy is mediapedagoog en werkt als onderzoeker en docent rond digitale inclusie bij UC Leuven-Limburg.


Wij zijn alvast heel erg blij met dit nieuws. Op die manier kunnen we jullie blijven inspireren en versterken in deze tijden waarin mediaopvoeding steeds belangrijker wordt.


Omdat het geheel meer is dan de som van de delen...


553 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page